twitter facebook

Nieuws

8 maart 2013: impact'in communities

 

Op 8  maart 2013 viert Elos Nederland drie jaar Oasis Game in Nederland. Ter ere van dit moment nodigen we 100 deelnemers uit om samen met ons spelenderwijs kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over het vergroten van impact van  veranderingsprocessen in communities.

Met Impact’In community nodigen we professionals, ‘change agents’ en bewoners uit om nieuwe perspectieven te ontdekken om impact te vergroten in de veranderingen die we teweeg willen brengen in onze wijken, organisaties en in onszelf. Impact’In community wordt een dag met workshops, film, dialoogtafels, creatiesessies en inspirerende verhalen van meerdere nationale en internationaal succesvolle benaderingen.

Variërend van de door de Aboriginals geïnspireerde ​​Dragon Dreaming methode uit Australië, de Oasis Game en de Braziliaanse Budget monitoring  tot speelse dialoogtechnieken die mensen uit verschillende werelden dichterbij elkaar brengen. Naast Rodrigo Alonso en Mariana Gauche Motta van Instituto Elos uit Brazilië zullen van andere werkwijzen inspirerende gasten aanwezig zijn. 

Meer weten?

De conferentie vindt plaats op 8 maart 2013, van 11.00 tot 18.00 in de Meevaart op de Balistraat in Amsterdam. Per 20 november komt het programma online op www.impactincommunities.nl. Wil je al een plekje reserveren? Stuur dan een bericht naar conferentie@elosnederland.nl

 


STORIES


Oasis Londen, Newham


Oasis Otrabanda, Curacao


Oasis Crooswijk, Rottterdam


Makassarplein, Amsterdam