twitter facebook

Nieuws

Workshop Cooperatieve Spelen, 24 april 2014

Dodo, een dé Braziliaanse expert op het vlak van "Coörperation Pedadogy" komt een paar dagen naar Nederland. Daarom organiseren wij de workshop coorperatieve spelen op donderdag 24 april 2014 van 10:00-21:00. Ervaar diverse spelen en leer de methodiek toe te passen. Oftewel welke spellen en methodes kun je inzetten om je groepsbinding te versterken en samenwerking te bevorderen?

De workshop vindt plaats in Utrecht of Amsterdam; de precieze locatie volgt spoedig. Kosten voor de hele training zijn: 85,- euro (excl. BTW), inclusief lunch en avondeten. Een deel van de dag deelnemen kan ook.

De “Cooperation Pedagogy” richt zich op het creëren van inhoudelijke en sociale leerervaringen. Er wordt op gestructureerde wijze een positieve onderlinge afhankelijkheid gecreëerd. Deelnemers moet met elkaar samenwerken om taken te voltooien en zij leren profiteren van elkaar kwaliteiten en vaardigheden.

Om deze leerervaringen te creëren en een cultuur van samenwerking en gemeenschapsgevoel te realiseren, zet de Cooperative Pedagogy diverse methodieken in die wereldwijd steeds bekender raken. Enkele voorbeelden: Coöperatieve spelen, Oasis Games, Non-Violent Communication, Dialoog, Circular Dances, World Cafe, Appreciative Inquiry, Open Space, Music Cooperation en Conflict Mediation.

Deze methode is ondermeer toegepast en verder uitontwikkeld tijdens het Warrior Without Weapons programma (www.warriorswithoutweapons.net) en als onderdeel hiervan is het boek ‘The Cooperation Pedagogy in Oasis Game’ samengesteld; ter ondersteuning van de wereldwijde Oasis beweging. De link is hiermee duidelijk, wij geloven in deze aanpak en delen hem graag met jullie.

Check voor meer informatie onze flyer en opgeven kan bij jeske@elosnederland.nl

 

 

 

 

 


STORIES


Oasis Londen, Newham


Oasis Otrabanda, Curacao


Oasis Crooswijk, Rottterdam


Makassarplein, Amsterdam