twitter facebook

Nieuws

Na 4 jaar terug in de kleine wereld!

Op dinsdag 3 juni zijn we van start gegaan met het project “Wijkondernemers in de Kleine Wereld”! Tijdens de Kick-Off hebben we bewoners, professionals en andere betrokkenen bij de Kleine Wereld ingelicht over het traject en gelijk een vrolijke, vliegende start gemaakt!

Na de mini Oasis Game van afgelopen winter bouwen we nu door op de losgekomen energie! Tijdens deze tweede fase van het traject om wijkondernemerschap in de Kleine Wereld te stimuleren, volgen we de stappen van de Oasis Game om talenten en dromen uiteindelijk om te zetten in echte wijkonderneminkjes.

Afgelopen zondag 22 juni hebben we daarom een talentenbraderie georganiseerd waarbij de bewoners hun talenten konden presenteren. Heerlijke hapjes, een presentatie van de Turkse Ebru kunst, haarstyling, activiteiten met kinderen, kleding maken en verstellen, prachtige ansichtkaarten, een workshop armbandjes maken... Het mag duidelijk zijn: er zijn in overvloed talenten aanwezig in de Kleine Wereld!

Na een korte stop in de zomervakantie zullen we met een vaste kerngroep doorgaan met de organisatie van een dromen ontwerpavond. Tijdens deze avond kunnen bewoners concrete producten of diensten bedenken en ontwerpen voor een echte wijkonderneming.


STORIES


Oasis Londen, Newham


Oasis Otrabanda, Curacao


Oasis Crooswijk, Rottterdam


Makassarplein, Amsterdam